HETE REUZENPLANETEN – VERKORT

Nadat ik op 18 september mijn presentatie van de lezingen, die ik de dagen daarvoor gegeven had, op deze website had geplaatst, hoorde ik van verschillende kanten dat men moeite had deze te voorschijn te toveren. Het is dan ook een vrij omvangrijke presentatie, ongeveer 15 MB. Als men lang genoeg wacht komt hij tenslotte meestal wel maar dit blijkt zelfs niet altijd het geval te zijn. Daarom heb ik nu een verkorte versie gemaakt van dezelfde presentatie waar het essentiële gedeelte echter onverkort in voorkomt. Deze verkorte presentatie heb ik nu ook op de website geplaatst.

Ik overweeg deze er twee maanden op te laten staan en hem daarna te wissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.