Filmpje over hyperreus HR8752

Eerder berichtte ik u over onze resultaten van de waarneming van de hyperreus HR8752 (in het sterrenbeeld Cassiopeia). Onze publicatie daarover is te lezen op deze website op de pagina hypergiant publications. Het werk, resultaat van 30 jaar waarnemen, gevolgd door de bewerking, alles door een internationaal team, heeft internationaal veel aandacht getrokken. Onlangs verscheen een Italiaans filmpje hierover. Het kan bekeken en gehoord worden op http://www.youtube.com/watch?v=BOqsPJZoifo.  (Bij het bekijken kunt u de vooraf gaande reclame door één klikje overslaan).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.